Lue viesti selaimessa
FINNAV OY MEDIASOLUTION, KANTELETTARENTIE 7 R, 00420 HELSINKI. PUH. 09-879 5639, Y2437564-0
kuva
FINNAV VUODEN 2017 UUTUUSTUOTTEET

Tutustu kuluneen vuoden uutuustuotteisiimme ja uusiin edustuksiimme.


katso esite VUODEN 2017 HUIPPU-UUTUUS!

PIXIO automaattinen seurantajärjestelmä digivideokameroille

PIXIO järjestelmä muuttaa tavallisen digivideokameran automaattisesti seuraavaksi. Se koostuu robottipäästä, rannekkeesta ja majakoista. Sopii ulko- ja sisäkäyttöön erilaisten aktiviteettien kuvaamiseen. Katso lista tuetuista kameroista.

Katso havainnollinen videoesittely

AVer FONE520 USB-konferenssipuhelin

on tavanomaista konferenssipuhelinta järeämpi ratkaisu. Tehokas kaiutin ja kolme kiinteätä mikrofonia. Automaattinen kaiunkumous. Mahdollisuus jopa kahden lisämikrofoniparin liittämiseen.

Lue lisää Huddle Room lisävarusteistakatso video AVer CAM340 4K-kamera

Supertarkka UHD 4K-neuvottelukamera on varustettu nopealla USB3.0-liitännällä. Kamerassa on erinomainen vastavalosuojaus ja korkealuokkainen mikrofoni. Loistava laite Skypetykseen ja muihin etäyhteyksiin. 

Lue lisää HuddleRoom-kameroista

Reach Bee3 All-in-one tallennin ja streameri

Voit liittää siihen kaksi HDMI-lähdettä audioineen ja saat MP4-signaaliin. Lähteiden kuvat voi ikkunoida tai näyttää kokonaisina. Laitteen kosketusnäyttö toimii myös esikatselussa. Voit tallentaa esitykset USB-tikulle, kiintolevylle, tai streamata suoraan YouTube Liveen.

https://www.mediasolution.fi/luentotallennus/AVer Orbit SVC500

Kokonaan uuden tyyppinen videoneuvottelulaite. Se yhdistää mobiililaitteet (SIP) sekä Skype for Business yhteydet perinteiseen videoneuvotteluun. Orbit SVC500 myös streamaa suoraan verkkoon. Laitteessa on kahden kameran ja näytön tuki.

https://www.mediasolution.fi/videoneuvottelu/


AVer PTC500

AVer PTC500 on automaattisesti kohdetta seuraava kamera. Kamera hyödyntää seurannassa kahta optiikkaa, PTZ ja täyskuva. PTZ-kamerassa 30 x optinen zoom. Järjestelmässä on loistava häiriöiden poisto. Kamerassa on erittäin monipuoleist liitännät. Myös LAN-yhteys.

Lue lisää PTZ-robottikameroista
katso esite

VITEC MGW Vision 4K-streameri broadcast-käyttöön

MGW Vision on 4K / HEVC-streameri, joka on tarkoitettu IPTV-lähetyksiä varten.
Laite on tehty ammattikäyttöön. Tutustu VITECin laadukkaaseen tuotevalikoimaan.


Lue lisää streamauksesta

Lumens VC-A50PN

Korkealaatuinen Full HD 1080p PTZ kamera 20 x optisella ja 12 x digitaalisella zoomilla. Saatavana myös valkoisena. PoE-virransyöttö ja NDI-protokollan tuki (NewTek, Teradek....).

Lue lisää PTZ-kameroista

TELYCAM TLC-300-U35M on Telycamin uusi edullinen malli. Sama kuin TLC-300-U3, mutta 5M-pikselin kennolla. Se kääntyy ja zoomaa, antaa kuvaa yhtä aikaa USB:n ja DVI liitäntöjen kautta. Kameraa on helppo käyttää esityksiin USB-liitännän kautta ilman erillisiä ajureita.

Lue lisää PTZ-kameroista

iSmart RoomTracker

Uuden sukupolven automaattisesti kohteita seuraava erikoiskamera. Osallistujien määrän lisääntyessä kamera skaalaa kuvan uudelleen ja kohdistaa kuvan näyttämään koko ryhmää. Erinomainen kamera erityisesti pieniin ja keskisuurin luokka- ja neuvottelutiloihin.

Katso esittelyvideo

IAdea XMP-7300 4K-mediatoistin

Tässä on ensimmäinen aidosti 4K-määritysten mukainen mediatoistin 4096 x 2160 pikselin näyttöresoluutiolla. XMP-7300 mediatoistimessa on myös streaming- ja kosketusnäyttötuki.

Katso havainnollinen video

IAdea XDS-1078 Digital Signboard

Kosketusnäytöllä varustettu Digital Signboard seinäasennukseen. Soveltuu hyvin vaikka ovenpielinäytöksi. Laitteesa PoE (Power-over-Ethernet) ja WiFi-liitännät. Lisävarusteina NFC-lähiluenta- sekä GPIO-modulit. Muuttuvaväriset LED-huomiovalot reunoissa.

Lue lisää sisätilojen infonäytöistä


OTA YHTEYTTÄ NIIN KERROMME SINULLE LISÄÄ:

FinnAV Oy MediaSolution - edustus, maahantuonti ja tukkumyynti
Kantelettarentie 7 R, 00420 HELSINKI, Puh. 09-879 5639,
info@mediasolution.fi, www.mediasolution.fi