Lue viesti selaimessa
FINNAV OY MEDIASOLUTION, KANTELETTARENTIE 7 R, 00420 HELSINKI. PUH. 09-879 5639, Y2437564-0
Jos haluat tehdä helposti hyvännäköisiä esityksiä niin tässä siihen ratkaisu.

Kun valitset kameraa videoneuvotteluun ota huomioon esityksen sisältö ja varsinkin kuvan laatu. Jos kameran käyttö on vaikeaa tai sen kuva ei ole kelvollinen niin, lopputuloskaan ei voi olla kovin mairitteleva. Hyvän ratkaisun valitseminen ei kuitenkaan ole vaikeata.

Laadulla on tekijänsä.

Telycam - kamerat tarjoavat helpot ja laadukkaat ratkaisut päivittäiseen kommunikointiin


TLC-200-U3S on edullinen ja tehokas pienten tilojen kamera henkilökohtaiseen käyttöön. Laajakulmainen optiikka ja erittäin nopea USB3 (-2) liitäntä mahdollistavat FullHD tasoisen kuvan esimerkiksi Skype- käyttöön.

Kamera on yhteensopiva lähes kaikkien video- neuvottelusovellusten kanssa ( Skype, Lync, Webex, Zoom, jne.). Kytket vain yhden (USB-) kaapelin ja olet valmis esitykseen.

TLC-400-U3 on FullHD-tasoinen PTZ-kamera, missä erittäin laaja 105-asteinen kuvakulma ja 5 x optinen zoom. Se kääntyy, zoomaa ja on ohjattavissa IR-, RS ja USB-kautta. Kamera antaa kuvaa yhtä aikaa USB:n ja DVI -liitäntöjen kautta.

Kamera on yhteensopiva lähes kaikkien videoneuvottelusovellusten kanssa ( Skype, Lync, Webex, Zoom, jne.).

TLC-300-U3 on suosituin malli. Täysiverinen PTZ-videoneuvottelukamera. Se kääntyy ja zoomaa, antaa kuvaa yhtä aikaa USB:n ja DVI liitäntöjen kautta.

Tämäkin kamera on helppo liittää esityksiin USB-liitännän kautta ilman erillisiä ajureita tai vermeitä.


Telecam kamerat testataan yksittäin. Testaus-prosessi on kuusivaiheinen. Kameroista testataan niin mekaaniset kuin myös toiminnalliset ominaisuudet.Katso video testausprosessista

Telycam kameramallisto on markkinoiden laajimpia. Voit valita optiikan kireästä 58 asteisesta 105 asteiseen laajakulmaan. Optiikan zoomaus on valittavissa 3 kertaisesta aina 20 kertaiseen. Liitäntöjä ovat traditionaalinen 3G SDI, DVI (HDMI) tai USB 3 (USB2 yhteensopiva).Huomaa. Olemme uusineet verkkosivumme. Käy katsomassa osoitteessa www.mediasolution.fi Mikäli saat virhe-ilmoituksen niin päivitä selaimesi sivumuisti.


OTA YHTEYTTÄ NIIN KERROMME SINULLE LÄHIMMÄN AV-JÄLLEENMYYJÄSI:

FinnAV Oy MediaSolution - edustus, maahantuonti ja tukkumyynti
Kantelettarentie 7 R, 00420 HELSINKI, Puh. 09-879 5639,
info@mediasolution.fi, www.mediasolution.fi