Lue viesti selaimessa
FINNAV OY MEDIASOLUTION, KANTELETTARENTIE 7 R, 00420 HELSINKI. PUH. 09-879 5639, Y2437564-0
Haluatko dokumentoida esityksesi, kuvata ja tallentaa sen, siirtää verkkoon automaattisesti? Kaikki tämä ilman ohjausta. Nyt se on helppoa kun otat käyttöön älykkäästi luennoitsijaa seuraavan kameran.

iSmart LTC-kamerat seuraavat kohdetta täysin automaattisesti. Ne ovat suunniteltu niin luentotiloihin, neuvotteluhuoneisiin, kuin myös luokkiin ja videoneuvotteluun. Ratkaisu toimii kasvo- ja liikkeentunnistuksella. Et tarvitse erillisiä kohteen mukana kannettavia tunnistimia tai kameran ohjauksia kohteelle.


iSmart RoomTracker

Automaattisesti kohdetta seuraava erikoiskamera, joka on suunniteltu erityisesti video- ja WEB-yhteyksiin. Osallistujien määrän lisääntyessä kamera skaalaa kuvan uudelleen ja kohdistaa kuvan näyttämään koko ryhmää.

Erinomainen kamera erityisesti pieniin ja keskisuurin luokka- ja neuvottelutiloihin.

Katso esittelyvideo

iSmart LTC-S2007

Luentosalien ja suurten tilojen kaksoiskamerajärjestelmä kohteen automaattisella seurannalla.

Soveltuu luentotallennukseen tai videoneuvotteluun, esitysten tallentamiseen ja dokumentointiin. Toimii myös tavallisena PTZ-kamerana.

Katso esittelyvideo

iSmart LTC-A2001N IP

Luentokamera esiintyjän automaattisella seurannalla ja IP-yhteydellä. Ominaisuudet muuten kuten LTC-S2007 mallissa, mutta lisänä Ethernet- ja audioliitäntä.

Kamera on suunniteltu erityisesti IP-käyttöä ja streamausta varten.


iSmart LTC-kameroilla on referenssit kunnossa.

iSmartilla on useita korkean tason käyttäjä-refrenssejä, kuten johtavat yliopistot Suomessa ja ulkomaiset yliopistot kuten maailmankuulu MIT (Massachusetts Institute of Technology, Boston).Käy katsomassa uudistetut sivumme osoitteessa www.mediasolution.fi

Kamerat löydät sivuiltamme
https://www.mediasolution.fi/ismart-ptz-kamerat/


OTA YHTEYTTÄ NIIN KERROMME SINULLE LÄHIMMÄN AV-JÄLLEENMYYJÄSI:

FinnAV Oy MediaSolution - edustus, maahantuonti ja tukkumyynti
Kantelettarentie 7 R, 00420 HELSINKI, Puh. 09-879 5639,
info@mediasolution.fi, www.mediasolution.fi