Lue viesti selaimessa
FINNAV OY MEDIASOLUTION, KANTELETTARENTIE 7 R, 00420 HELSINKI. PUH. 09-879 5639, Y2437564-0
UUTTA VIDEO- JA WEB-NEUVOTTELUIHIN - AVER YHDISTÄÄ GLOBAALISTI

Kevyet WEB-pohjaiset videoneuvottelu- ja streamauslaitteet ovat ratkaisu niin koulutukseen, yritysten ja hallinnon, kuin myös TELELÄÄKETIETEEN -yhteyksiin. Nykyaikaiset ratkaisut tarjoavat todellisen globaalin ulottuvuuden omalta työpisteeltä tai mobiililaitteilla.

Meiltä saat kaikki oikeat teknologiat yhdessä tai erikseen.


WEB-NEUVOTTELUT

Täydennä web-yhteyksiäsi panostamalla kuvan ja äänen laatuun. AVer on huomioinut myös helppokäyttöisyyden. Tarjolla ovat vapaasti ladattavat sovellukset niin kuvan ja äänen hallintaan, kuin myös niiden streamaukseen suoraan verkkoon.
AVerin uusi VC322 USB-liitäntäinen videoneuvottelulaite toimii 4K-tarkuudella. Siinä on erinomainen pöytämikrofoni-kaiutin ja aito PTZ-kamera.
AVer CAM340 on testeissä todettu parhaaksi niin kuvan laadun kuin mikrofonin äänen perusteella. Kuva aidolla 4K-tasolla.
TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2018 AVer-uutuus:

VB342 Conference Soundbar
, joka yhdistää 4K-kääntöpääkameran, korkealuokkaisen äänentoiston ja herkän mikrofonin helppokäyttöisyyteen.


Aver on panostanut laitteiden laatuun ja helppokäyttöisyyteen. Tarjolla ovat vapaasti ladattavat sovellukset niin kuvan ja äänen hallintaan, kuin myös niiden streamaukseen suoraan verkkoon.
Vapaasti ladattavan EZLive Appsin avulla voit live-streamata kuvaa, ääntä, ja myös työpöytäsi verkkoon, esim. YouTubeen.
PTZ-App on helppokäyttöinen ohjelma joka mahdolistaa kameran ja äänen hallinnan työpöydältäsi.

VIDEOKOMMUNIKAATION KIRJO

Perinteisen H.323 videoneuvottelun rinnalle on noussut monia ohjelmistopohjaisia ratkaisuja kuten Skype for Business ja WebRTC.

Koulutus- ja yritysmaailmassa ongelmana on kuitenkin ollut eri järjestelmien yhteensopimattomuus. Se on hidastanut videoteknologian käyttöönottoa.MONENKESKINEN VIDEONEUVOTTELU

AVerin valikoimasta löytyy ratkaisut niin Point-to-Point yhteyksiin, kuin myös monipiste- neuvotteluihin. Tarvittaessa laitteet voi päivittää jopa 10 pisteen yhteyksiin. Joissain malleissa on lisäksi kahden kameran ja näytön tuki.

Nyt voit helposti liittyä videoneuvotteluun niin mobiililaitteilla kuin Web-yhteyksilläkin.

Voit siis ottaa yhteyden Skype tai WebRTC-sovelluksella ja webkameralla suoraan perinteiseen H.323-videoneuvottelukoodekkiin.

Voit myös streamata livenä (RTMP) suoraan Internettiin, joten viestintäsi saa maksimaalisen globaalin ulottuvuuden.

https://www.mediasolution.fi/videoneuvottelu/
OTA YHTEYTTÄ NIIN KERROMME SINULLE LÄHIMMÄN AV-JÄLLEENMYYJÄSI:

FinnAV Oy MediaSolution - edustus, maahantuonti ja tukkumyynti
Kantelettarentie 7 R, 00420 HELSINKI, Puh. 09-879 5639,
info@mediasolution.fi, www.mediasolution.fi