FINNAV OY MEDIASOLUTION, KANTELETTARENTIE 7 R, 00420 HELSINKI. PUH. 09-879 5639, Y2437564-0
katso valmistajan tuotesivu
Helsinki 23.05.2017 - "Huddle Room" on uusi AV-termi, jolla tarkoitetaan toiminnallisesti erotettua, yleensä pientä 2 - 6 hengen neuvotteluhuonetta varustettuna helppokäyttöisellä ja monipuolisella esitys- ja etäkommunikaatiotekniikalla.

Huddle-ajattelu on lisääntynyt voimakkaasti myös Suomessa. Tyypillinen Huddle Room-varustus käsittää korkeatasoisen ja helppokäyttöisen esitystekniikan.
Tilassa on joko iso näyttö tai projektori, ja langattomat tai langalliset liitännät järjestelmään, niin PC- kuin mobiililaitteilla.

Siihen kuuluu myös etäneuvotteluun sopiva videokamera, mahdollisesti myös mobiiliyhteyksiin pystyvä kiinteä videoneuvottelulaite, pöytämikrofoni ja audiojärjestelmä, sekä nopeat ja tehokkaat yhteydet tilan ulkopuolelle, esimerkiksi videoneuvottelu- tai Skype-yhteyksillä.
Skypen ja muiden web-videoneuvottelu-sovellusten yleistyessä on luonnollista, että AVer on kehittänyt niihin yhteensopivan USB-konferenssipuhelimen.

AVer FONE50 on tavanomaista USB-konferensipuhelinta asteen järeämpi ratkaisu. Tavoitteena on ollut paitsi kirkas ja selkeä ääni, myös riittävän hyvä kuuluvuus isommassakin tilassa.
katso esite
katso video AVer CAM340 on uusi, aito 4K - resoluutioinen USB3.0 Huddle Room - neuvottelukamera.

Kamera on varustettu omalla mikrofonilla ja taitettavalla jalustalla. Voit asentaa AVer CAM340 kameran pöydälle, suoraan neuvottelutilan päänäytön yläreunaan tai vaikkapa läppärin päälle.
TELYCAM TLC-200-U3S on edullinen ja laadukas FullHD-neuvottelukamera, joka on suunniteltu erityisesti Huddle-Room käyttöön.

Kamerassa on kiinteä objektiivi, jossa on ultralaaja 108 asteen kuvakulma. UVC (USB Video Class)-protokollan ansiosta TLC-200-U3S on yhteensopiva useimpien neuvottelusovellusten hanssa, eikä erillisiä ajureita tarvita. Kamerassa on kätevä, taittuva jalusta, joka sopii monitorin tai PC:n päälle, pöytäasennukseen sekä kolmijalalle.
katso esite
katso video AVer VC320 on kannettava USB-videokonferenssikamera pieniin neuvottelutiloihin ja palaverihuoneisiin integroidulla mikrofonilla ja kaiuttimella.

Super-laajakulmainen 5 x zoom ePTZ-kamera kattaa helposti koko neuvottelutilan ilman vääristymistä. Kätevän USB-liitännän ansiosta ei tarvita erillisiä ajureita. Katso tästä havainnollinen videoesittely.
AVer VC520 on business-tason videoyhteistyöväline keskisuuriin neuvotteluhuoneisiin. Se on yhteensopiva suosituimpien USB-videoneuvotteluohjelmien kanssa.

VC520 järjestelmään kuuluu tehokas, 10W:n kaiuttimen ja kolme mikrofonia sisältävä audio-yksikkö, kaapelit yhdistävä keskitin sekä 12 x optisella zoomilla varustettu kääntöpääkamera. Liitäntään tarvittaan vain USB-portti.
katso esite
katso esite

TELYCAM TLC-400-U3S on edullinen ja laadukas FullHD-neuvottelukamera, jossa suora USB-ulostulo esimerkiksi Skype-käyttöön. Moottoroitu zoom-optiikka on laajakulmainen, mikä takaa pienessäkin neuvottelutilassa kaikkien osallistujien mahtumisen kuvaan.

Kamerassa on kiinteä objektiivi, jossa on ultralaaja 105 asteen kuvakulma, optinen zoom ja täydet PTZ-ominaisuudet. UVC (USB Video Class)- protokollan ansiosta TLC-400-U3 on yhteensopiva esimerkiksi Skype- ja Lync-  sovellusten kanssa. Kätevä USB-3/2 liitäntä ei tarvitse erillisiä ajureita.

iSmart Video AMC-E200T RoomTracker-seuraajakamera on täysin uusi, vallankumouksellinen konsepti Huddle Room käyttöön.

Kamera seuraa automaattisesti kohdetta ja huomioi neuvotteluun osallistujien määrän. Se asemoi kuvan optimaaliseksi ja sovittaa sen ihanteellisesti ulos lähtevään videokuvaan. Tämä takaa että neuvottelukokemus on aina paras mahdollinen. Kamerassa on erittäin monipuoliset liitännät. AMC-E200T pystyy streamaamaan kuvaa verkkoon ja on myös hallittavissa sitä kautta.
katso esite
katso esite AVer on esitellyt uuden sukupolven, Skype- ja mobiili-yhteensopivan videoneuvottelu- ratkaisun nimeltään Orbit SVC100/500.

Orbit-järjestelmä yhdistää kolme erilaista protokollaa: normaalin videoneuvottelun eli H.323, mobiiliyhteydet eli SIP ja lähes rajattomat mahdollisuudet antavan Skype for Business- ratkaisun. Lisäksi järjestelmästä voidaan ajaa tosiajassa esitysten ja neuvotteluiden streamia internettiin.
INOGENI SHARE2 on USB3.0 kaksois-AV-muunnin (super-converter) videon ja audion samanaikaiseen kaappaamiseen kahdesta videolähteestä.

Erikoisominaisuus on sisäinen USB3.0-hubi, jossa on kaksi USB3.0 liitäntää laajennustarkoituksiin, kuten neuvottelukaiuttimelle, sekä USB3.0 lähtö master- PC:lle. Laitteessa on myös analoginen stereoaudiotulo sekä linjatasoinen lähtöliitäntä. SHARE2 myös ikkunoi kuvat, kuva-kuvassa tai vierekkäin.
katso esite
katso esite BlueJeans Huddle pilvipalvelu mahdollistaa ryhmävideoneuvottelut työpaikaltasi yhden helppokäyttöisen alustan kautta.

BlueJeans Huddle muuntaa pienet 2-6 hengen neuvotteluhuoneet videoyhteydellä varustetuiksi kommunikaatiokeskuksiksi joihin voi osallistua jopa 100 neuvottelijaa tietokoneella, mobiililaitteella tai videoneuvottelu- huonejärjestelmällä. Katso tästä interaktiivinen demo.


OTA YHTEYTTÄ NIIN KERROMME SINULLE LÄHIMMÄN AV-JÄLLEENMYYJÄSI:

FinnAV Oy MediaSolution - edustus, maahantuonti ja tukkumyynti
Kantelettarentie 7 R, 00420 HELSINKI, Puh. 09-879 5639,
info@mediasolution.fi, www.mediasolution.fi