Lue viesti selaimessa
FINNAV OY MEDIASOLUTION, KANTELETTARENTIE 7 R, 00420 HELSINKI. PUH. 09-879 5639, Y2437564-0
DIGITAALINEN MAINONTA JA INFO-TV

Kun haluat esittää, tiedottaa, mainostaa tai muuten vain jakaa kuvaa ja ääntä, niin tässä siihen helpot ja edulliset ratkaisut.


Mediatoistimet eli mediaplayerit

IAdean mediatoistimilla teet lähes mistä tahansa näytöstä ammattimaisen infonäytön. Toistimet pystyvät jopa aitoon 4K-signaaliin ja niillä voi rakentaa korkealuokkaisen videoseinän.

Huomioi, että IAdea-mediatoistimien mukana tulee maksuton hallintaohjelmisto SignApps Express. Et tarvitse liityntää erillisiin pilvipalveluihin.

Lue lisää mediatoistimista

Infonäytöt sisätiloihin

Näytöt mainoksien ja tiedotusten jakeluun julkisissa tiloissa. Ohjelmassamme on laaja valikoima erilaisia näyttöjä ja niiden varusteita.

Ratkaisut vaikkapa info-TV-järjestelmään, myymälämainontaan, kokoustilojen ovenpielinäytöiksi, ravintoloihin, apteekkeihin ym.

Lue lisää sisätilojen infonäytöistä

Ulko- ja erikoisnäytöt

Sään ja vandaalien kestävät näytöt sisälle tai ulos. Seisomaan vaikkapa lumihankeen. Keli- ja muut ulkoiset olosuhteet eivät ole este.

Näytöt saatavissa vaakaan tai pystyyn, yksi- tai kaksipuoleisina. Ne voidaan varustaa kosketusnäytöllä, vandaalisuojauksella, superkirkkaalla näytöllä tai kameralla.

Lue lisää ulkotilojen erikoisnäytöistä

Videoseinäratkaisut

AnyTiles™ on uusi tapa rakentaa rajattoman kokoisia videoseiniä perustuen IAdea XMP-7300 4K-mediatoistimiin.  AnyTiles™ on pikselintarkka, rajattomasti skaalautuva, modulaarinen näyttöseinä. Voit käyttää eri kokoisia ja muotoisia näyttöjä yksilölliseen seinäratkaisuun

AnyTiles™ tukee standardeja sekä vapaamuotoisia videoseinäratkaisuja.

Lue lisää videoseinäratkaisuista

Käy katsomassa uudistetut sivumme osoitteessa

www.mediasolution.fi


OTA YHTEYTTÄ NIIN KERROMME SINULLE LÄHIMMÄN AV-JÄLLEENMYYJÄSI:

FinnAV Oy MediaSolution - edustus, maahantuonti ja tukkumyynti
Kantelettarentie 7 R, 00420 HELSINKI, Puh. 09-879 5639,
info@mediasolution.fi, www.mediasolution.fi